Ik probeer met kleur, accessoires en mijn enthousiasme jouw interieur te laten aansluiten bij je wens. Dat klinkt simpel, dat is het niet. Je verplaatsen in iemand anders, je voorstellen wat gevraagd wordt, het moet allemaal op z’n plek vallen.

Het combineren van spullen en kleuren zit niet in de omvang of hoeveelheid. Of iets nieuws. Soms kan iets bestaands een nieuwe plek geven al het gewenste effect opleveren. Dat maakt het ook zo leuk. Overal waar ik binnenloop is de vraag en situatie anders.

Naast het toepassen van leuke spullen in een interieur ben ik ook bezig met het aanbieden ervan. Dat kunnen oudere spullen zijn die ik zelf opknap, of iets wat ik ergens opgepikt heb wat een tweede leven verdient. Kijk eens in mijn webwinkel, dan krijg je een gevoel bij wat ik bedoel. Ik kan en ga nog veel leren, de verf van mijn beslissing is nog niet eens droog. De ervaringen die ik tot dusver heb zijn positief. Dat kun je teruglezen in de eigen woorden van de mensen bij wie ik reeds in huis was. En reken maar dat ik meer ervaring op ga doen, want ik kan niet wachten om met mensen in contact te komen.